menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Breda weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Breda

Een kundige Payroll uit Breda helpt u graag verder.

Handen vrij voor ondernemen: Payroll Breda

U heeft een onderneming in Breda. U bent net gestart of heeft een klein tot middelgroot bedrijf. De continue aanpassingen in wettelijke bepalingen op het gebied van arbeidsrecht is voor u moeilijk bij te houden. Het risico dat u als ondernemer loopt bij ontslag van een medewerker, arbeidsongeschiktheid of ziekte van een medewerker zijn veel te groot geworden voor uw bedrijf. Wees gerust, u bent niet de enige ondernemer met deze problemen. Een oplossing voor uw problemen kan een payroll bedrijf in Breda zijn.

Het idee van achter een payrollbedrijf is dat zij van u het werkgeverschap, met alle plichten voor wat betreft het juridische en administratieve aspect, van uw onderneming overnemen. Uw werknemers komen in dienst bij de payroller, maar werken nog wel bij u. Het payrollbedrijf neemt de salaris- en personeelsadministratie van uw onderneming over, daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken. Ook het doorbetalen van loon bij ziekte of arbeidsongeschiktheid van een medewerker komt voor rekening van de payroll partner. U kunt zich weer helemaal voor de volle honderd procent op uw bedrijf richten. U blijft zelf eventueel nieuw personeel werven en brengt deze onder bij de payroll organisatie.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Payrolling is niet alleen voor grotere bedrijven. Het wegnemen van het eigen risico bij langdurig verzuim en ziekte is juist voor de kleinere onderneming een verlichting. Ook voor freelancers en ZZP’ers is de inzet van een payroll constructie zeker de moeite waard. Zij werken dan in loondienst en daardoor vallen ze automatisch onder de sociale verzekeringen. Op die manier blijft u zelf uurtarieven vaststellen, maar factureert via het payrolll bedrijf. Geen zorgen meer, het debiteurenrisico behoort op dat moment tot het verleden.

1.527
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
9.204
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Breda

Professionele payroll regio Breda

Als u in zee gaat met een payroll bedrijf, draagt u het juridisch werkgeverschap over aan het payroll bedrijf. Dit zal inhouden dat uw personeelsleden een payrollcontract krijgt van het payroll bedrijf. U heeft op dat moment het exclusieve recht op uw personeel. Personeelsleden kunnen dan niet, zoals het gaat bij een uitzendbureau, elders aan de slag moeten. Het functioneel werkgeverschap blijft bij u.

Wat houdt dit in voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. U blijft verantwoordelijk voor wat er dagelijks op de werkvloer gebeurt, er verandert dus niets onder uw medewerkers. Ontslaan van personeelsleden, hoogte van salarissen en voorwaarden vaststellen, voeren van beoordelingsgesprekken, u blijft het allemaal doen. Er verandert voor u tijdens de dagelijkse gang van zaken in uw onderneming eigenlijk niets en ook niet voor uw medewerkers.

U heeft veel voordelen bij het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, maar uw personeel juridisch gezien in dienst van het payroll bedrijf zijn. U bent niet meer verantwoordelijk voor de risico’s en over het voeren personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken. Het risico op loondoorbetaling bij langdurig zieken, vergoedingen bij ontslag en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Is dit iets voor uw onderneming en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze site uw contactgegevens in, zodat u diverse prijsopgaven in uw mail ontvangt van payroll bedrijven uit Breda. Met payrolling wordt u als ondernemer ontzorgt en kunt u veel geld besparen.

mac
mac
img

Ik ben Maikel van Nierop, regiomanager in Breda. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Breda.

Payroll laat u sneller aannemen

Staat de branche waarin u werkt bekend om het gegeven dat veel werknemers werken op basis van een flexibel of tijdelijk contract? Dan is een payroll constructie bijzonder gunstig voor u. Omdat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een wisselende contractduur mogelijk. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een werknemer in vaste dienst moeten nemen, als u deze werknemer zelf in dienst heeft. In de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. U mag een medewerker maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de werknemer in vaste dienst neemt.

Voor u als ondernemer en uw medewerker kan een langere tijdelijke contractperiode zeer gunstig zijn. Bijvoorbeeld studenten hebben geen behoefte om een vast contract te ondertekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo van belang. Toch kunnen zij tijdens hun gehele studietijd verzekerd zijn van een baantje en u kunt middels een langere termijn goede medewerkers langer aan uw onderneming binden.

U blijft alle controle houden zodra u kiest voor payrolling, en u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en salarisadministratie. Wilt u gauw verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag nog uw prijsopgaven van verschillende payroll bedrijven uit Breda aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Breda te zeggen hebben!

img

Bas Kelder

Ik had een offerte aangevraagd voor een Payroll en die werd snel geleverd. Ik had ook het gevoel dat er echt goed naar mijn situatie gekeken werd. Thanks Professionals Breda, jullie hebben mij goed geholpen!

img

Petra ten Zeldam

Ik was mijn huidige Payroll zo beu dat ik de keuze heb gemaakt om Professionals Breda in te zetten. Nou, dat bleek een goede keuze, het uitzoek proces was pijnloos en ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe samenwerking.

Professionals uit andere branches in Breda

Let's Talk

Bij Professionals Breda staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier